Министерството на финансите на САЩ предупреди, че разпростирането на санкциите

...
Министерството на финансите на САЩ предупреди, че разпростирането на санкциите
Коментари Харесай

САЩ ще се опарят при налагане на санкции срещу държавния дълг на Русия

Министерството на финансите на Съединени американски щати предизвести, че разпростирането на глобите върху държавния дълг на Русия и производните скъпи бумаги (деривати) може да докара до отрицателни последствия освен за Русия, само че и за международния финансов пазар, както и за американските вложители. Това се акцентира в отчет, изпратен от Министерството на финансите в Конгреса на Съединени американски щати, оповестява " Блумбърг ".

В документа на Министерството на финансите се показва, че сходен ход ще има отрицателни последствия освен за съветското държавно управление и бизнеса, само че също по този начин може да " служи като спънка за конкурентоспособността на огромни компании в Съединени американски щати по ръководство на активите ".

Налагането на наказания против съветския дълг може да има " отрицателни странични резултати за международните пазари и бизнеса ", предизвестява американското финансово ведомство.

В отчета се акцентира също, че налагането на наказания против Русия без поддръжката на Европейския съюз и други сътрудници на Съединени американски щати може да подкопае единството по въпроса за рестриктивните мерки против Русия.

" Разширяването на глобите върху покупко-продажби с държавния дълг на Русия без сходни ограничения от страна на Европейския съюз и други сътрудници на Съединени американски щати може да подкопае напъните за поддържане на единството във връзка с глобите против Русия ", означават още от Министерството на финансите на Съединени американски щати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР