Министерството на финансите на САЩ обяви налагането на едностранни санкции

...
Министерството на финансите на САЩ обяви налагането на едностранни санкции
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на министъра на въоръжените сили на Куба

Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласи налагането на едностранни наказания на министъра на въоръжените сили на Алваро Лопес Миера и особено звено на Министерството на вътрешните работи на страната. Това се показва в известие на американския отдел.

Според американската страна лицата от листата са забъркани в потушаването на митингите в страната със мощ, предава БГНЕС. Санкциите по закона „ Магнитски " допускат възбрана за влизане в Съединени американски щати и заледяване на всевъзможни активи на лица, подлежащи на рестриктивните мерки.
 След митинги: Без мита при импорт на храни и медикаменти в Куба След митинги: Без мита при импорт на храни и медикаменти в Куба
Протестите в Куба доведоха до рядко виждан завой в политиката на ръководещите. Комунистическата партия разгласи, че ще отстрани някои заб...

Първите всеобщи митинги от доста години се организираха на 11 юли в 10 общини в Куба. Исканията на протестиращите включват " свободни избори " и разешаване на обществени проблеми. Правителствени поддръжници организираха свои шествия след апела на президента да излязат на улицата. Кубинските управляващи обявиха, че зад митингите в Куба стоят Съединени американски щати. Вашингтон отхвърли тези изказвания, наричайки ги „ сериозна неточност “. Американските управляващи обявиха, че митингите в Куба ще повлияят на по-нататъшната политика на Съединени американски щати по отношение на тази страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР