Министерството на финансите на обяви днес плановете си за реформиране

...
Министерството на финансите на обяви днес плановете си за реформиране
Коментари Харесай

Във Великобритания планират реформа на финансовия сектор

Министерството на финансите на разгласи през днешния ден проектите си за реформиране на финансовия бранш, в това число преразглеждане на разпоредбите за възлагане на отговорност на чиновниците на банките за техните решения и облекчение на условията за финансовите запаси за по-малките кредитни организации.

В резултат на Brexit връзките на финансовия бранш на Англия с Европейски Съюз доста отслабнаха. Това принуди управляващите да смекчат регулацията, а в същото време Амстердам пое от Лондон ролята на основен европейски фондов пазар.

" Подходът на държавното управление за реформиране на регулирането на пазара на финансови услуги регистрира и пази основите, върху които лежи триумфът на Обединеното кралство като център на финансови услуги: маневреност, поредно високи регулаторни стандарти и неприкритост ", се споделя в изказване на Министерството на финансите.

Сред плануваните промени са преразглеждане на разпоредбите за продажби без покритие, подаване на заявления на фирмите преди регистрация на борсата, както и анулация и изменение на разпоредбите, признати по времето, когато Англия беше част от Европейския съюз.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР