Министерство на вътрешните работи също ще бъде оценявано, както и

...
Министерство на вътрешните работи също ще бъде оценявано, както и
Коментари Харесай

Габриел: Анализираме всяко министерство, имаме вече много задълбочена представа

Министерство на вътрешните работи също ще бъде оценено, както и останалите министерства. Но е значимо - България да продължи да бъде одобрявана добре на всички места по света. Това сподели вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел разяснява дали има проекти да бъде по едно и също време министър председател и външен министър след ротацията в кабинета.


Габриел разяснява също по този начин, че не вижда аргументи да се слага под въпрос организирането на държавна аудиенция в Съединени американски щати. Според нея - са значими наличието и резултатът от нея. Мария Габриел взе участие през днешния ден в Брюксел в неофициална среща на министрите на външните работи.

" Имаме съглашение. Ясно е написано след ротацията кой какъв ще бъде ", сподели Мария Габриел, съобщи Българска национална телевизия.

" Аз не мисля, че един човек би трябвало да ръководи целия развой. Показваме напълно друга просвета, в случай че е аз ангажирах през юни, то това е тъй като желая в България да има политически разговор ", добави тя.

" Анализираме всяко министерство. Аз ще се веселя да бъде ясно кое министерство каква работа е свършило. Имаме към този момент доста задълбочена визия ", съобщи Габриел.

" Министерство на външните работи през последните седем месеца потвърди едно - България може да бъде фактор за непоклатимост в Югоизточна Европа и България има упоритост да бъде районен иновационен водач. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР