Министерство на външните работи (МВнР) актуализира данните за нивото на

...
Министерство на външните работи (МВнР) актуализира данните за нивото на
Коментари Харесай

България спира пътуванията до Китай и Иран

Министерство на външните работи (МВнР) актуализира данните за равнището на сигурност в засегантите от ковид страни.

Ниво на риск 5 (Предупреждение за прекратяване на всевъзможни пътувания и неотложно овакантяване на страната)- Китай, Иран.

Ниво на риск 4 (Предупреждение за прекратяване на пътуванията в цялата страна (освен при последна необходимост) - Бангладеш, Индия, Малдиви, Непал, Шри Ланка, Испания, Италия, Северна Корея (КНДР), Република Корея, Обединено кралство.

Спазват ли се ограниченията за сигурност на летище - София?

Ниво на риск 3 (Препоръка да не се пътува в избрани региони на страната с изключение на при необходимост) – Швейцария, Норвегия, Швеция, Нидерландия, Дания, Белгия, Австрия, Франция, Япония, Германия.

Ниво на риск 2 ( Повишено внимание (осведомете се в детайли за настоящата конюнктура в страната) - Съединени американски щати, Гърция.

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция "Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].

Министерство на външните работи предлага на българските жители, при пътувания в чужбина, да се възползват от опцията да се записват в рубриката "Пътувам за…” на следния адрес: (https://mfa.bg/bg/embassyinfo).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР