Министерство на отбраната стартира конкурс за 30 вакантни длъжности във

...
Министерство на отбраната стартира конкурс за 30 вакантни длъжности във
Коментари Харесай

Стартира конкурс за 30 лекари към ВМА


Министерство на защитата започва конкурс за 30 вакантни длъжности във Военномедицинска академия (ВМА). Приемът е за лица, приключили цивилен висши учебни заведения в страната и в чужбина. Обявените места са за лекари, като има свободни позиции в няколко клиники – в София, Варна, Плевен, Сливен.

Търсят се и медици за медицински пунктове на няколко военни формирования в страната. Две от свободните позиции са за лекари по дентална медицина, а една – за очен доктор. Търсят се още хирург, ортопед, анастезиолог.

Заявления за присъединяване се подават персонално и документално до началника на ВМА посредством структурите на Централно военно окръжие до 16 август 2019 година Конкурсът ще се организира на два стадия - изпит по физическа подготовка по Единния армейски тест и събеседване с претенденти.

Сред условията са претендентите да имат обучение, съответстващо на длъжността; да не са по-възрастни от 40 години; да са годни за военна служба; да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент, без значение от реабилитацията и против тях да няма формирано наказателно произвеждане за съзнателно закононарушение от общ характер; да нямат друго гражданство; да не са освобождавани от военна работа заради наложено дисциплинарно наказване „ уволнение” и други

На военна работа могат да се одобряват и лица, изпълнявали военна работа (кадрова военна служба), които дават отговор на изискванията.

Повече информация за вакантните длъжности, изискванията и методите за кандидатстване в състезанието за вакантни длъжности за лекари в структурите на ВМА, може да откриете на:

https://www.mod.bg/bg/doc/obiavi/2019/20190701_Oby...
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР