Министерство на икономиката беше добре подготвено за различните проблеми на

...
Министерство на икономиката беше добре подготвено за различните проблеми на
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Ако искаме да запазим държавата си, трябва да вземем спешни мерки за икономиката

Министерство на стопанската система беше добре квалифицирано за другите проблеми на промишлеността. Бързо стигнахме до изводи какво може да се направи, с цел да може да запазим съществуващите работни места. Мерките, за които се разбрахме и би трябвало да бъдат препоръчани на държавното управление, са ограничения за прекъсване на инфлацията. Това съобщи Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има на брифинг след среща на работодателските организации след среща с вицепремиера и министър на стопанската система Корнелия Нинова.

Той беше безапелационен, че няма по какъв начин при растящи цени да се чака, че ще има опазване на работни места и че няма да има двуцифрена инфлация: „ Тези ограничения са работещи. Те дават опция на бизнеса да бъде отчасти обезщетен и да продължи да работи. Мерките би трябвало да се вземат доста незабавно “.

Домусчиев изрази вяра за скорошна среща с премиера.

„ Ако желаеме да запазим страната си, би трябвало да вземем незабавни ограничения за стопанската система “, приключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР