Министерският съвет ще проведе заседание от 10 ч., съобщиха от

...
Министерският съвет ще проведе заседание от 10 ч., съобщиха от
Коментари Харесай

Министрите ще отпуснат допълнителни средства за образование

Министерският съвет ще организира съвещание от 10 ч., оповестиха от държавния пресцентър. В предварителния дневен ред има пет точки.

Министрите ще одобрят спомагателни разходи/трансфери за 2021 година за погашение на стипендии и на еднократно финансово подкрепяне по програмата на ограниченията за протекция на деца с изявени способности от държавни, общински и частни учебни заведения през 2021 година, призната с Постановление на Министерски съвет №138 от 2021 година. Проектът е импортиран от министъра на културата.

Ще се гласоподава и план на разпореждане за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Министерството на образованието и науката за  2021 година, импортиран от министъра на образованието и науката.

Правителството ще разиска промени в одобрените със закона за държавния бюджет на България за 2021 година оптимални размери на уговорките за разноски, които могат да бъдат поети през 2021 година по бюджета на Министерството на вътрешните работи. Вносител е министърът на вътрешните работи.

В дневният ред е и разпореждане за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Министерствоот на вътрешните работи за 2021 година, което е импортирано от министъра на вътрешните работи.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР