Министерският съвет предоставя за управление на Община Варна Младежката площадка

...
Министерският съвет предоставя за управление на Община Варна Младежката площадка
Коментари Харесай

Най-сетне! Община Варна получи от държавата управлението на нещо много важно

Министерският съвет дава за ръководство на Община Варна Младежката площадка в Морската градина. Имотът е обществена държавна благосъстоятелност и съставлява терен с повърхност 1 590 кв. м и три здания в него.

Още през януари тази година кметът Благомир Коцев разгласи, че екипът му приготвя документи, с които желае от страната достъп и след това право на ръководство на парцела, на който преди години действаха нощни заведения. Към мястото към този момент два пъти са предявявани искания от страна на миналата общинска администрация, само че това не е дало резултат.

Към сегашния миг Младежката площадка е в окаяно положение. Намеренията на Община Варна са да трансформира мястото в ъгъл за отдих, обществени контакти и занимания на жителите и гостите на града, като преди този момент бъде осъществен главен ремонт на постройките и прилежащото пространство.

Общината възнамерява да даде свободен достъп за жители след ремонта и безвъзмезден вход за гости за всички мероприятия, проведени на територията на Младежката площадка във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР