Министерският съвет предлага на Народното събрание да ратифицира Споразумението между

...
Министерският съвет предлага на Народното събрание да ратифицира Споразумението между
Коментари Харесай

За ратификация е предлжоено споразумение между България и ОИСР


Министерският съвет предлага на Народното събрание да ратифицира Споразумението сред държавното управление на Република България и Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР), което беше подписано на 10декември в София и на 14 декември в Париж.

Споразумението планува Организацията за икономическо сътрудничество и раз да извърши техническа помощ, обзор и оценка,свързани с присъединението на страната ни към кодексите за либерализиране на придвижването на капитали и на настоящите невидими интервенции, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Проверката е част от пътякъм пълноправното участие на България в Организацията. Присъединяването ни към Организацията за икономическо сътрудничество и раз е идея с високо значение за страната. Правителството към този момент е заявило ясно желанията си за засилено съдействие сОИСР, като с РМС № 789 от 2017 година е основан непрекъснато настоящ Междуведомствен координационен механизъм по кандидатурата на Република България за участие вОрганизацията.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР