Министерският съвет на Франция одобри законопроекта За укрепване на републиканските

...
Министерският съвет на Франция одобри законопроекта За укрепване на републиканските
Коментари Харесай

Френското правителство подкрепи законопроекта за борба с радикалния ислям

Министерският съвет на Франция утвърди законопроекта „ За подсилване на републиканските правила ”, ориентиран главно против радикалния ислям, написа БГНЕС.
Премиерът на страната Жан Кастекс заяви, че утвърденият документ не е ориентиран против религиите или против мюсюлманите. Това е закон за свободата, за еманципацията пред лицето на.
 Луксозният живот на семейство Макрон разгневи французите Луксозният живот на семейство Макрон разгневи французите
Еманюел Макрон евентуално ще остане в историята като „ президент на богатите “. Политикът получи подобен прякор заради обстоятелството, че...
„ С този значим текст ние желаеме да ви дадем средство за отбрана от идеологически и политически обединявания, които нападат нашите полезности, суверенитет и от време на време стигат до углавни закононарушения ”, сподели той.
Изказвания направиха и министрите на вътрешните работи Жералд Дерманен, на образованието Жан-Мишел Бланкер, на правораздаването Ерик-Дюпон Морети и Марлен Шиепа – министър-делегат по въпросите на поданството към Министерство на вътрешните работи. Те разкриха детайлности от законопроекта, който ще бъде показан за гласоподаване в Народното събрание.
Една от главните точки е битката с нерегистрираните образователни заведения, в които децата може да бъдат подложени на. Правителството има намерение също по този начин да се бори за наложителното полагане на клетва за набожен неутралитет от страна на държавните чиновници. Министрите засегнаха и аспекти от персоналния живот на французите: новият законопроект планува наказване за медицински служащи, издали информация за непорочност, както и за принуждаване към подписване на брак. Документът предлага на уличените в многоженство на територията на Франция да им бъдат анулирани визите и да бъдат екстрадирани в страната на генезис.
Министърът на правораздаването акцентира, че законопроектът третира въпроса за „ ново закононарушение, обвързвано със основаването на опасност за живота на трети лица посредством разпространение на информация, отнасяща се до персоналния или професионалния им живот, позволяваща да бъдат избрани самоличността или местонахождението им ”.
 Франция ще поддържа съглашение за Брекзит, единствено в случай че ползите й са предпазени Франция ще поддържа съглашение за Брекзит, единствено в случай че ползите й са предпазени
Франция ще одобри договорка с Англия единствено в случай че нейните ползи, изключително в региона на рибарството, са обезпечени, съобщи френският...
Този текст беше записан и поради попречване на случаи, сходни на от коренен ислямист през октомври тази година.
Следователите допускат, че нарушителят е съумял да наблюдава жертвата, благодарения на публикувана информация в обществените мрежи, в която преподавателят демонстрира по време на урок карикатури на пророка Мохамед, оповестени в седмичника „ Шарли Ебдо ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР