„Министерският съвет, който е гласувал такова нещо, би следвало да

...
„Министерският съвет, който е гласувал такова нещо, би следвало да
Коментари Харесай

Отец Дионисий: Да се забрани на премиера и министрите да влизат в църква

„ Министерският съвет, който е дал своя вот такова нещо, би следвало да бъде в възбрана да посещава храмовете на Българската православна черква, в случай че не си изтегли предлагането за ратификация на Истанбулската спогодба. Що се отнася до националното посланичество, тези, които си разрешат да гласоподават сходно нещо, би следвало незабавно да бъдат отлъчени от църквата ". С тези думи отец Дионисий разяснява по Нова Истанбулската спогодба, чиито противоречиви текстове ще бъдат разисквани в Народното събрание през днешния ден.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева провежда социална полемика по законопроекта. Ще участват депутати, представители на изпълнителната власт, неправителствени организации и специалисти.

„ Надявам се да се оцени самото мнение, което е изпратено в Народното събрание, тъй като юридически то е ослепително, тъй като се засягат неща, свързани с Конституцията, с интернационалните контракти, с признати в страната закони, които по този начин или другояче дават една гаранция за опция за отбрана. Надявам се Светият синод да работи и по-остро с изключение на да призове народните представители ", добави отец Дионисий.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР