Министерски съвет предлага на Народното събрание бюджет с 6,4 %

...
Министерски съвет предлага на Народното събрание бюджет с 6,4 %
Коментари Харесай

Щом финансовата министърка видимо е ревала преди да представи бюджета, всички ще ревем тепърва…

Министерски съвет предлага на Народното събрание бюджет с 6,4 % недостиг и нов дълг от 13,7 милиарда лева Това е топ тематиката в обществените мрежи, директно след брифинга в Министерски съвет.

Мика Зайкова

За страдание Политическа партия И ДБ  не могат и не желаят да  излязат от теснопартийните си обувки  и надали ще намерят поддръжка от останалите парламентарни партии, тъй че господин Борисов незабавно следва да се обърне за поддръжка към останалите си сътрудници в Народно събрание, с цел да има бюджет и постоянно държавно управление. Иначе при идващите избори ще има по-лошо от СЪЩОТО…

Георги Кадиев

МФ са създали бакалски бюджет " имам да взимам, имам да давам " с нула политика. Нищо за налозите, нищо по понижаване на разноски, нищо за стесняване на администрация.

Нула, нула, нула.

Претупана, безсмислена работа.

Николай Стефанов

Щом финансовата министърка очевидно е ревала преди да показа финансовата рамка на служебния кабинет управителен от прокремълският президент РуменРадев за " Бюджет 2023 "... Ние - всички жители на България, ще ревем занапред и то доста.

Положението в страната е плачевно след ръководството на Мунчо и неговите отрочета ПросТо & КокорЧо - ПродължаваменПромяната,през последните две години.

Честито на печелившите.

Методи Шамов

Държавният бюджет за 2023 година няма да бъде даже под формата на постна пица. Чорба, каша, супа, каша, фасул, боб.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР