Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна

...
Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна
Коментари Харесай

Павлова подписа договор за спонсорство с AV Group – Bulgaria Ltd


Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова и Ангелина Осенска, общоприет управител на AV Group – Bulgaria Ltd (Ей Ви Груп България ООД), подписаха контракт за спонсорство.

С контракта на министерството се дават 30 000 първокласни карти на град София на британски език. Те ще бъдат раздавани на делегатите, идващи в столицата за присъединяване в срещите и събитията от Календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година.

„ Тези карти са най-хубавото, което сме създали, взимайки от най-хубавото от целия свят “, сподели Ангелина Осенска при представянето на дарението. Тя акцентира, че за компанията е чест това бутиково издание да бъде предоставено на гостите на Българското председателство. „ Вярваме, че картата ще бъде измежду най-полезните движимости, които ще получат делегатите в събитията у нас следващата година и най-необходимата за един чужденец у нас. Sofia Map обгръща целия съвършен център на столицата и показва места за посещаване в свободното време “, акцентира тя.

„ Споразумението за спонсорство е израз на действителното съдействие сред страната и бизнесмените у нас за подготовката и реализирането на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година “, уточни министър Лиляна Павлова. Тя изрази откровената си признателност за дарението, наблягайки, че този жест е дал отговор на една от най-големите потребности при организацията на Българското председателството. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР