Министърът в оставка Даниел Лорер коментира в предаването Панорама по

...
Министърът в оставка Даниел Лорер коментира в предаването Панорама по
Коментари Харесай

Даниел Лорер: В българския парламент не се намериха достатъчно смели депутати

Министърът в оставка Даниел Лорер разяснява в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия настоящата политическа конюнктура.

" Скептични сме, че третият мандат ще има триумф. Задачата е на президента, който има виновния избор да избере кой ще бъде третият мандатоносител. Очевидно за втория мандат не приказваме, тъй като никой не желае да работи с ГЕРБ. В българския парламент не се откриха задоволително смели депутати ", сподели той.

По думите му е невероятно сега в българския парламент, какъвто е в този момент, да бъде открито болшинство.

" Ако третият мандат покаже една стратегия, която пази интереса на България, " Продължаваме промяната " ще се отзове ", добави Даниел Лорер.

Според Даниел Лорер е значимо, че промяната за КПКОНПИ, антикорупционната комисия и Законът за публичните поръчки за неделима част от промените за проекта за тази година.

" Цената на бензина е подправена теза, с която доста се спекулира - бензинът е оръжие на геополитическа война ", добави Даниел Лорер.

" Газ има в този момент, газ ще има есента и зимата, както и идната зима. Азерският газ, дружно с американския и още източници на газ най-сетне ще стартира да влиза в България ", сподели още Даниел Лорер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР