Министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди с „Почетен знак“

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди с „Почетен знак“
Коментари Харесай

Наградиха полицаи от Враца по случай празника на МВР /снимка/

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди с „ Почетен знак “ на МВР-ІІ степен шефа на регионалната дирекция на МВР-Враца старши комисар Янко Янколов. Наградата е за реализирани трайни резултати, безукорно държание, проявена разпоредителност и професионализъм при осъществяване на служебните си отговорности.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов награди с „ Колективна парична премия “ два екипа /19 служителя/криминалисти от районното ръководство на Враца и регионалната дирекция на МВР-Враца. Наградите са за реализирани високи резултати в служебната активност и съответен значителен принос при осъществяване на служебните си отговорности.
Директорът на регионалната дирекция на МВР-Враца старши комисар Янко Янколов награди с „ Писмена хвалба “ общо 89 служителя от всички районни ръководства в региона. Наградите са за значителен принос при осъществяване на съответни професионални задания.
Двама чиновници са наградени с „ Обявяване на признателност “. Наградите са от административния секретар на Министерство на вътрешните работи Бойко Славчев.
Наградени са и чиновници от Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Враца във връзка празника на Министерство на вътрешните работи.
За реализирани трайни резултати, безукорно държание, проявена разпоредителност и професионализъм при осъществяване на служебните си отговорности и по случай професионалния празник на Министерство на вътрешните работи, с „ Почетен знак “ на Министерство на вътрешните работи – III степен е награден младши специалист Людмил Гешев – шеф на дежурна промяна в група „ Пожарогасителна и избавителна активност “ на Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Враца към Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Враца. Наградата е от министъра на вътрешните работи.
За значителен принос при осъществяване на съответни професионални задания и по отношение на професионалния празник на Министерство на вътрешните работи, с отличие „ Писмена хвалба “ са наградени 11 чиновници на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Враца. Наградите са от комисар Кирил Василев - ВПД шеф на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР