Министърът на земеделието д-р Иван Иванов връчи приза за социално

...
Министърът на земеделието д-р Иван Иванов връчи приза за социално
Коментари Харесай

Министър Иванов връчи приза за социално отговорно предприемачество в областта на земеделието на Винекс Славянци“ АД


Министърът на земеделието доктор Иван Иванов връчи наградата за обществено отговорно предприемачество в региона на земеделието в състезанието Business Honoris Cauza. Отличието получи господин Георги Георгиев, изпълнителен шеф на „ Винекс Славянци “ АД.

„ Тази самодейност ни демонстрира същинския образ на българския бизнес, на родните бизнесмени, които освен работят в страната, само че основават и позитивен имидж на страната ни и пред нашите европейски сътрудници “, разяснява доктор Иванов. По думите му бранш „ Земеделие “ е един от най-важните в последните дни, тъй като тематиката с изхранването на популацията е станала извънредно значима у нас и на интернационално равнище и водеща в дневния ред на обществото.

Аграрният министър уточни още, че е удовлетворен да връчи премията на един аграрни производител, който с изключение на своята активност като подобен, извършва и обществените си функционалности. „ Той дава своя принос към просветителната система и основава условия за живот на хора, които в предишното бяха изоставени. Пожелавам му да има опцията още дълги годините да работи и да способства за интеграцията на хора от разнообразни прослойки на обществото “, добави още доктор Иванов. Той благодари и на организаторите- вестник „ 24 часа “ за самодейност.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР