Министърът на здравеопазването проф. Асена Сербезова дава пресконференция във връзка

...
Министърът на здравеопазването проф. Асена Сербезова дава пресконференция във връзка
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ще отпаднат ли маските? Решението на здравните власти - гледайте на живо по БНТ

Министърът на опазването на здравето проф. Асена Сербезова дава конференция по отношение на отпадането на изключителната епидемиологична конюнктура.

В България след поредицата от разхлабване на ограниченията, е време да създадем идната крачка към живота, който познаваме от преди 13 март 2020 година

След близо 2 години от 1 април България няма да бъде в обстановка на изключителна епидемиологична конюнктура. Това значи, че отпадат въведените противоепидемични ограничения, съобщи министър Сербезова.

Гледайте конференцията онлайн по БНТ1, на bntnews.bg и.



Животът след пандемията в никакъв случай няма да бъде същият, връщането към нормалността е релативно. Всеки пети страда от пост коронавирус признаци в продължение на месеци, пострадаха доста браншове, в света към 100 млн. души изгубиха работата си, дълготрайни са следствията в областта на образованието, а техният отрицателен аспект ще преодоляваме години напред, мнозина страдат от депресии и тревога, съобщи проф. Сербезова.

В конференцията присъединяване ще вземат зам.-министър доктор Петър Грибнев, основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, началникът на политическия кабинет на министъра и ръководител на Надзорния съвет на НЗОК доцент Васил Пандов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР