Министърът на здравеопазването на Великобритания Саджид Джавид обясни пред ВВС

...
Министърът на здравеопазването на Великобритания Саджид Джавид обясни пред ВВС
Коментари Харесай

Учениците в Англия без маски от днес

Министърът на опазването на здравето на Англия Саджид Джавид изясни пред Военновъздушни сили решението от през днешния ден учениците от междинните учебни заведения в Англия да не носят маски в клас, като се базира на по-малкия брой случаи на ковид.

Отдавна се води спор за защитните маски, изключително в учебните заведения. Задачата на държавното управление е да вземе уравновесено и съразмерно решение, в този случай уравновесено по отношение на най-хубавите ползи на децата, акцентира той.
МОН: Присъствено учещите са доста, само че за седмица има двоен растеж на инфектираните с КОВИД
Засега се резервира високият дял на присъствено образование в учебните заведения макар покачването на общата заболяемост в страната. През тази седм...
Прочети повече
По-трудно е да се образоват децата и това ще се отрази на тяхното обучение, в случай че се изисква от тях да носят маска в класните стаи когато и да е.

Броят на случаите понижава във всяка част на страната, започваме да следим понижаване на хоспитализациите в цяла Англия, във всяка област те са нормализирани, в множеството области стартират да понижават, сподели министърът.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР