Министърът на здравеопазването на Германия Йенс Шпан се застъпи за

...
Министърът на здравеопазването на Германия Йенс Шпан се застъпи за
Коментари Харесай

В Германия обмислят нова рестриктивна мярка срещу неваксинираните

Министърът на опазването на здравето на Германия Йенс Шпан се застъпи за концепцията неимунизираните да бъдат поставяни в домашна изолираност. В случай че тя бъде осъществена, към този момент новото държавно управление на социалдемократа Олаф Шолц, когато пристигна публично на власт, ще може да реши дали да я остави, или да я анулира.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28794
На среща с водачите на 16-те провинции през днешния ден здравният министър настоя пред тях потребността от нови ограничавания и акцентира, че " неимунизираните съставляват риск за здравната система на страната ".

Ако погледнете интензивните отделения, в случай че погледнете новозаразените, ще видите, че мнозина от тях са неимунизирани, съобщи Шпан и предложи достъпът на тези хора до публични места да бъде съществено стеснен, заяви ZDF.

Сред останалите оферти на немския здравен министър е да бъдат анулирани по-големите събития в страната, или най-малко да се понижи потенциалът им, както и да бъдат затворени нощните питейни заведения и нощни заведения.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28794  Още две жертви взе COVID-19 в Габровско Още две жертви взе COVID-19 в Габровско  Фон дер Лайен: Време е да открехнем вратата за спор за наложителна имунизация в Европейски Съюз Фон дер Лайен: Време е да открехнем вратата за спор за наложителна имунизация в Европейски Съюз  Близо 50% от македонците считат, че Коронавирус се пръска от самолети преднамерено Близо 50% от македонците считат, че Коронавирус се пръска от самолети нарочно
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР