Министърът на здравеопазването на Белгия заяви, че забранява "несъществените" сексуални

...
Министърът на здравеопазването на Белгия заяви, че забранява "несъществените" сексуални
Коментари Харесай

380 пипнаха COVID-19 след оргия в Белгия! Властите забраниха груповия секс 18+

Министърът на опазването на здравето на Белгия съобщи, че не разрешава "несъществените " полови действия, в които вземат участие повече от трима индивида. Причина за решението й е мощно заразният ковид, оповестява World News Daily Report.

Де Блок съобщи, че е била принудена да работи смело, защото Белгия има славата на "европейска столица на пиенето на бира и груповия секс.



„ Белгия е столицата за пиянство на бира и всеобщо правене на колективен секс в Европа, в случай че не и в света. Ние като нация би трябвало да се оправим с тази обстановка “, разгласи Де Блок в Народното събрание.

Тя забрани всички полови действия на трима или повече души, откакто предходната седмица "коронавирус празненство " се е трансформирало в всеобща оргия с 500 индивида, от които 380 са се заразили със смъртоносната зараза.

„ Размяна на съпруги, тройките и оргиите с по шест, петдесет, 100 или повече души не са позволени, до момента в който болестта не изчезне “, разгласи тя в Народното събрание.

Министърът на опазването на здравето Де Блок не забрани полови практики за едно или две лица, като мастурбация, анален или орален секс.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР