Министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев се е вслушал в

...
Министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев се е вслушал в
Коментари Харесай

Две линейки с четирима лекари от София тръгват към Слънчев бряг и Приморско

Министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев се е вслушал в апела на кмета доктор Димитър Германов

Спешни екипи от София потеглят към морето, с цел да обслужват пациенти в Слънчев бряг и Приморско. Целта е да се понижи дефицитът на здравна помощ, оповестява бТВ.

Екипите се приготвят и се чака всеки миг да тръгнат към морския град, сподели репортерът Бесте Сабри.

От Центъра за незабавна здравна помощ в София потеглят две коли за спешна помощ с четирима лекари. Те няма да обикалят по адреси, а ще работят като стационарни медицински екипи.

Ако се наложи пациент от курортите да бъде настанен в лечебно заведение, ще бъде откаран в болничното заведение в Бургас.

Лекарите ще работят непрекъснато – ще се редуват в 12-часови наряди.

Снощи ръководителят на Алианса на туристическата промишленост в България проф. Георги Рачев заяви след среща с министъра на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев, че нови пунктове за незабавна помощ ще бъдат разкрити в Слънчев бряг, Златни пясъци и Приморско.

До момента Южното Черноморие се обслужване единствено от 5 коли за спешна помощ, основани в Бургас и три в Созопол, Приморско и Царево.

Явно служебният министър се е вслушал в. След като 18-годишната Теодора бе ударена от гръмотевица в Приморско и откарана до УМБАЛ – Бургас с кола за спешна помощ от Царево, кметът за прощален път прикани управляващите в София да незабавен медицински център в морския град. Затова прикани от болничната стая и момичето, което живее втори живот, откакто бе избавено от хотелиера Снежана Йорданова и от лекарите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР