Министърът на вътрешните работи Валентин Радев реновираната сграда на Районното

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев реновираната сграда на Районното
Коментари Харесай

Откриха обновената сграда на полицията в Пещера

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев реновираната постройка на Районното ръководство на полицията в Пещера в наличието на зам.-министъра на районното развиване и благоустройството Деница Николова, регионалният шеф на Пазарджик Стефан Мирев, народни представители и домакина – кметът на община Пещара Николай Зайчев.  

Сградата е главно ремонтирана по план на стойност 789 698 лв. по Оперативна стратегия „ Регионално развиване “, като част от сумата е обезпечена от европейски фондове.

От общината отпуснаха в допълнение 25 000 лв. за нови санитарни възли и вътрешно боядисване, които. За възстановяване на изискванията, в които работят чиновниците на министерството са отделени близо 800 хиляди лв., а от Европа са отпуснати 160 милиона евро, съобщи при откриването министър Радев.
Той добави, че в Министерство на вътрешните работи има 22 милиона лв. за финансови разноски и средства за прехрана, които се употребяват за поддържане на сградния фонд. По думите на министъра сега са стартирани действия по реновирането на над 22 здания на министерството в страната.

Вътрешният министър заяви, че през днешния ден Хисаря ще се организира заседание с шефовете на всички регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната. Радев разяснява, че към този момент към пазарджишката дирекция няма основни забележки.

Снимка: pz.24info.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР