Министърът на вътрешните работи уволни началника на Второ РПУ в

...
Министърът на вътрешните работи уволни началника на Второ РПУ в
Коментари Харесай

Рашков уволни шефа на Второ РПУ в София |

Министърът на вътрешните работи уволни началника на Второ РПУ в София, заяви БНР. Мотивът на Бойко Рашков е безучастие по случая  с. Дамянов има прегрешения за побой и тормоз над хора в села в покрайнините на столицата.

Според Рашков насилието и хулиганството - снимани от локални поданици - са били осъществявани под чадъра на полицейски чиновници, като не е изключено те да включват и хора от управлението на Министерство на вътрешните работи.

„ Логично да се одобри, че сходни " видове " са употребявани и с предизборни цели. Иначе нямам никакво пояснение по какъв начин е допустимо години наред нарушители от подобен темперамент да тормозят българските жители в тези три обитаеми места - напълно близки до града, дори като квартали в София, и никой да не предприеме каквито и да било дейности “, каза Бойко Рашков.

Той добави, че ще има ограничения и по отношение на други чиновници на Министерство на вътрешните работи, за които има данни, че са свързани със случая.

Няма по какъв начин шеф на Районно на толкоз огромна територия да не е знаел, че в неговия регион има сходни повтарящи се случаи, изясни уволнението вътрешният министър.

„ Хората са подавали десетки тъжби и молби. Сега ще помисля във връзка с някои от управителния състав на Столичната дирекция на вътрешните работи “, сподели още той.

По-рано през днешния ден някогашната брачна половинка на Дамянов - Анета Дамянова съобщи, че малко Венци Боксьора е бил пуснат без гривна под домакински арест часове след ареста му, което е провокирало боязън и суматоха в поданици на Световрачане.

" Не мога да търпя такова държание. Той е пуснат от Софийски градски съд под домакински арест без гривна. Оставен е да се прибира самичък. Когато е пуснат, са го попитали какъв брой време му е належащо да се прибере. Посочено е 3 часа, толкоз лишава прибирането от София до Световрачене. Ако изпуснеш рейса, даже повече ”, споделя тя пред Нова тв.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР