Министърът на вътрешните работи се срещна с Михаил Цонков, Живко

...
Министърът на вътрешните работи се срещна с Михаил Цонков, Живко
Коментари Харесай

МВР ще подпомогне финансово двамата действащи граничари за защитата в Турция

Министърът на вътрешните работи се срещна с Михаил Цонков, Живко Петков, Николай Костов и Николай Петков, упрекнати в това, че са простреляли турски нарушител, навлязъл в български териториални води край Резово на 17 април 2008 година, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Срещата е взаимна самодейност на управлението на Министерство на вътрешните работи и на депутатите от Бургаския многомандатен изборен регион. На нея участваха и народните представители Диана Саватева и Димитър Бойчев, шефът на Главна дирекция "Гранична полиция " основен комисар Светлан Кичиков и началникът на кабинета на министъра Михаил Златанов.

Имаме положителния образец със случая с българския жител Желяз Андреев. Той демонстрира, че безапелационната позиция на институциите води до позитивни резултати, когато сме на страната на правото – уточни министър Маринов.
5
Не изискуем на граничарите просто поддръжка на думи, значимо е да покажем съпричастност и за организацията и логистиката на отбраната, която им следва – означиха народните представители.

Министерството на вътрешните работи ще подкрепи финансово настоящите чиновници Живко Петков и Николай Костов. Главна дирекция "Гранична полиция " има подготвеност да инициира благотворителна акция измежду чиновниците на Министерство на вътрешните работи, а при нужда ще се търсят и други благоприятни условия за набиране на средства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР