Министърът на вътрешните работи посети днес Видин, Кула и Белоградчик.

...
Министърът на вътрешните работи посети днес Видин, Кула и Белоградчик.
Коментари Харесай

Христо Терзийски проведе работни срещи с полицаите от трите районни управления на МВР в област Видин

Министърът на вътрешните работи посети през днешния ден Видин, Кула и Белоградчик. Той организира работни срещи със чиновниците на трите районни ръководства в структурата на ОДМВР-Видин.

През 2020 година бяхме изправени пред доста провокации. Изпълнявахме задания при необикновени условия в динамична конюнктура, съобщи вътрешният министър пред служителите на реда от северозападната област. Днешното ми посещаване тук е провокирано от желанието да беседвам с вас персонално и да благодаря за напъните, които полагате всекидневно, добави министърът.

Той насочи пожелания към чиновниците на Министерство на вътрешните работи и техните фамилии за здраве и сполучлива 2021 година.



В спорен формат министърът и служителите на реда разясниха необятен набор от въпроси, свързани с настоящите задания, битовите условия, автопарка, материално-техническото застраховане, полагането и заплащането на изключителния труд, състезанията за вакантни длъжности и натовареността на състава. Трябва да имате мощен дух и самочувствие, да работите пламенно за повишение на публичното доверие в институцията, съобщи министърът пред чиновниците.

В рамките на днешното посещаване в района министърът на вътрешните работи инспектира и двете гранични полицейски ръководства – Видин и Брегово. Той получи отчета на оперативния дежурен чиновник, че ситуацията по западната граница е спокойна. На място министърът се срещна с техническите благоприятни условия на видеонаблюдението по българо-сръбската граница в зоната на отговорност на ГПУ-Брегово, прегледа част от работните пространства и разяснява настоящи задания с граничните чиновници.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР