Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разкри детайли за проведената

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разкри детайли за проведената
Коментари Харесай

Министър Маринов с нови разкрития за ареста на Северин


Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разкри елементи за извършената взаимна интервенция с немските управляващи във връзка с задържането на Северин Красимиров, който умъртви телевизионната водеща от Русе Виктория Маринова.
"Характерът на това закононарушение закупи интернационален отзив. След приемане на по-конкретни данни за осъщественото закононарушение, на 9 октомври беше издадена европейска заповед за арест на заподозряния за закононарушението ", сподели вътрешният министър по време на парламентарния надзор. "На немските служби са били предоставени вероятните 3 адреса, където се укрива лицето. " "Немските служби бяха известени за високата социална заплаха на търсеното лице, както и на опцията той да се укрие. Те образуваха група за търсене на укриващото се лице ", сподели министърът.
"В действително време беше обменяна информация с немските управляващи. Именно в такива случаи проличава какво значи европейска система за сигурност. В рамките на 9 - 10 часа имахме извънредно дейна връзката с немските сътрудници ", сподели той. "Незабавната реакция на всички звена докара до сполучливото задържане на причинителя. Оценката за работата на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Русе по този случай е отлична ", сподели Младен Маринов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР