Министърът на вътрешните работи Младен Маринов обяви кой е кандидатът

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов обяви кой е кандидатът
Коментари Харесай

Обявиха кандидата за нов главен секретар на МВР

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разгласи кой е претендентът на държавното управление за нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Това е актуалният шеф на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Стефанов Иванов.


" Номинацията е съгласувана с президента Румен Радев ", посочи Маринов.

По думите му Иванов има всички нужни качества за длъжността основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Той е дълготраен чиновник на Министерството на вътрешните работи. Минал е през всички длъжности в кариерното развиване, в това число от служител на реда в „ Охранителна полиция “, поделението за профилирани полицейски сили, през зам.-директор на “Гранична полиция ” – Аерогари, шеф на „ Гранична дирекция “ - Драгоман, шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи. Така че има нужните качества и подготовка. Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи, след което и магистратурата с юридическо обучение. Изкарал е голям брой интернационалните школи, в това число в Унгария и Съединени американски щати. Смятам, че има всички нужни качества за работа в екип и осъществяване на длъжностната характерност, която изисква длъжността основен секретар на вътрешните работи ", уточни още министър Маринов.

Кой е старши комисар Ивайло Стефанов Иванов?
Старши комисар Ивайло Стефанов Иванов е роден през 1977 година в Луковит. Започнал е в системата на Министерство на вътрешните работи през 1999 година като служител на реда в столичната дирекция, минал е през длъжностите: полицейски пълководец и шеф група в Столична дирекция на вътрешните работи, зам.- шеф на РДГП „ Аерогари " и шеф на РДГП „ Драгоман ".

Завършил е бакалавърска степен във ВИПОНД-МВР през 2001 година компетентност „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред ". През 2010 година е защитил магистратура - компетентност „ Право " в ЮЗУ „ Неофит Рилски ".

Старши комисар Ивайло Иванов бе назначен за шеф на Столична дирекция на вътрешните работи през май м.г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР