Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов няма да подаде оставка

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов няма да подаде оставка
Коментари Харесай

Вътрешният министър отказа да подаде оставка 


Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов няма да подаде оставка и даже е изумен от настояванията да го направи. Такъв коментар направи той на брифинг през днешния ден откакто тази заран съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков също на брифинг съобщи, че желае МВР9шефът да напусне поста си след тежките конфликти сред полиция и футболни почитатели нощес. В обществените мрежи бяха публикувани и видеоклипове с изказвания за полицейски произвол като измежду най-споделяните образци е навлизане и принудително евакуиране от полицейските сили на заведение против Министерството на спорта.    

“Ако подам в този момент оставка, това означава да предам всички свои сътрудници, които нощес бяха на терен ”, съобщи министърът на вътрешните работи през днешния ден. На упреците, че не е бил на терен нощес, а на кино, Стоянов отговори, че той е част от политическото управление, а оперативното управление е “задължение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи ”, с който е поддържал непрекъсната връзка, както и с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи. Не отхвърли визитата на прожекцията, само че изясни, че е бил на филм за телефонните измами, по който Министерство на вътрешните работи е съветник. 

Калин Стоянов увери също по този начин, че няма напрежение сред него и премиера Николай Денков, който пък преди обед отговори на настояването на ПП-ДБ за оставки, че първо ще го разиска с вицепремиера Мария Габриел.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР