Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков отрече да е отказвал

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков отрече да е отказвал
Коментари Харесай

Рашков отрече слуховете: Защо ще ме крият в КПКОНПИ, аз съм толкова видим и цветен

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков отхвърли да е отказвал да направи промяна в МВР и дефинира тези изказвания като  " цялостна нечиста сделка ". Той отговори на на публицисти след края на парламентарния надзор на излизане от постройката на Народното събрание.

На въпрос дали е отказал да направи промяната в Министерство на вътрешните работи с обяснението, че не можете да махне 7000 служители на реда, министър Рашков отговори: " Не, това е пълна нечиста сделка ".

Той изясни, че ще разяснява претекстовете, с които е показана номинацията му за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ), като ги види. 

Попитан дали желаят да го скрият в КПКОНПИ, Рашков отговори:  " Защо ще ме крият, аз съм толкоз забележим и пъстър ".

По-рано през днешния ден на брифинг в Народното събрание депутатът от " ИТН "  Станислав Балабанов каза, че на съдружен съвет министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът и финансов министър Асен Василев споделили, че имат страхотна концепция да създадат вътрешният министър Бойко Рашков ръководител на КПКОНПИ с претекстове, че " бил възрастен, не може да извърши промяната в Министерство на вътрешните работи, тъй като не му стиска да уволни 7000 души ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР