Министърът на външните работи на Великобритания Дейвид Камерън, след срещата

...
Министърът на външните работи на Великобритания Дейвид Камерън, след срещата
Коментари Харесай

Камерън не успя да се срещне с Майк Джонсън

Министърът на външните работи на Англия Дейвид Камерън, след срещата с Доналд Тръмп, посети Капитолийския рид, само че не съумя да се срещне с ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън, който на практика блокира гласуването на помощта за Украйна , написа " Политико ".

Камерън е забелязан да се среща във вторник с водача на републиканското малцинство в Сената Мич Макконъл , мощен покровител на новата американска помощ за Украйна.

Висшият английски посланик се е свързал с офиса на Джонсън по отношение на персонална среща, съгласно източник от английското държавно управление, макар че в последна сметка такава не е осъществена заради " съвпадения в графика ".

Преди да дойде в Капитолия,. Според резюмето на диалога от акцията на Тръмп, те са разискали " идните избори в Съединени американски щати и Обединеното кралство, политически въпроси, характерни за Брекзит, нуждата страните от НАТО да изпълнят своите условия за разноски за защита и преустановяване на убийствата в Украйна ".

На срещата в Мар-а-Лаго е участвал и английският дипломат в Съединени американски щати Карън Пиърс и тримата " също разискаха взаимното си удивление към починалата кралица Елизабет II ", съгласно акцията на Тръмп.
 Зеленски не вижда потребност от
Зеленски не вижда потребност от " примитивните " хрумвания на Тръмп за Украйна

Украйна няма да откаже от личните си територии, безапелационен е той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР