Министърът на външните работи на Турция разговаря в Анкара със

...
Министърът на външните работи на Турция разговаря в Анкара със
Коментари Харесай

Схинас и Чавушоглу обсъдиха незаконната миграция

Министърът на външните работи на Турция беседва в Анкара със заместник-председателя на Европейска комисия, с който разискаха редица районни въпроси.

„ Обсъдихме със Схинас проблемите на противозаконната миграция в нашия район, в това число в “, написа Чавушоглу в Twitter.

Очаква се през днешния ден Схнас да се срещне с вицепрезидента Фуат Октай и с вътрешния министър Сюлейман Сойлу.
Схинас: Европа няма да бъде сплашена след прилива на мигранти в Сеута
„ Европа няма да бъде сплашена от никого след рекордния брой мигранти, навлезли в испанския анклав Сеута тази седмица “, сподели...

От август граничещите с Беларус Литва, Латвия и Полша оповестяват за фрапантно възходящ брой на нередовни прекосявания.

През 2021 година повече от 8000 души са се пробвали да влязат в Европейски Съюз през границата с Беларус, което е внезапно нарастване спрямо едвам 150 души предходната година.

Беларус се свързва с евентуални мигранти посредством видимо публични канали, в това число дипломатически задачи и туристически организации, и ги кани в Беларус, като им предлага визи, твърди Европейски Съюз. След като дойдат в страната, тези хора биват ориентирани към границата на Европейски Съюз, която се пробват да пресекат незаконно.

През последната седмица минимум 2000 души, в това число дами и деца, останаха блокирани в белоруско-полската гранична зона при тежки условия., Анадолска агенция
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР