Министърът на външните работи на Сърбия Ивица Дачич заяви по

...
Министърът на външните работи на Сърбия Ивица Дачич заяви по
Коментари Харесай

Дачич: Между Сърбия и Косово няма граница, затова няма демаркация

Министърът на външните работи на Сърбия Ивица Дачич съобщи във връзка настояването на косовския министър председател Рамуш Харадинай да стартира работата по отбелязването на границата сред Косово и Сърбия, че сред Косово и Централна Сърбия не съществува граница, а административна линия и не може да се стигне до демаркация, заяви МИА, представена от Българска телеграфна агенция.

Това е спектакъл за вътрешна приложимост, изостанали са във времето. Не ги наскърбявам, защото те не наблюдават протичащото се по света. Те означават рождения ден на Клинтън, а огромни промени се случиха в интернационалната политика. Косово е нереалност, която не съществува в действителната интернационална политика, съобщи Дачич.

Сръбският външен министър приказва и за срещата си със Сергей Лавров като посочи, че Русия постоянно е била стратегически сътрудник на Сърбия и срещата е била отдадена на въпроса за Косово.

Русия е наш стратегически сътрудник. Имаме тяхната поддръжка и постоянно ще я имаме. Ние не можем да се защитим без Русия. Не желаеме д

а водим какъвто и да било разговор без поддръжката на Русия, съобщи Дачич. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР