Министърът на външните работи на Александър Шаленберг е тестван положително

...
Министърът на външните работи на Александър Шаленберг е тестван положително
Коментари Харесай

Положителен на COVID-19, след конференция, е външният министърът на Австрия

Министърът на външните работи на Александър Шаленберг е тестван позитивно за ковид , съобщи говорителката му, осведоми БГНЕС. Той няма признаци и остава под домашна карантина. Сътрудниците и лицата, с които е контактувал, са били отделени незабавно и също са тествани.
През миналата сряда (15.10.20 г.) Шаленберг взе участие в съвещанието на министерския съвет и в сесия на Народното събрание. Министърът, както и останалите членове на федералното държавно управление са носили маски, акцентира организацията. Поради тази причина, съгласно здравните управляващи, контактувалите с него са оценени като лице за контакт 2 (нискорискови).
 Австрия вкарва нови ограничения за идващите от 16 области в България Австрия вкарва нови ограничения за идващите от 16 области в България
Министерството на европейските и интернационалните въпроси на Австрия ни уведоми с нота, че страната вкарва ограничения за идващите от 16 о...
Това се отнася и за народните представители и чиновниците, с които Шаленберг е бил в директен контакт в Народното събрание. Членовете на държавното управление ще бъдат тествани в границите на днешния ден. Има съмнения, че Шаленберг се е заразил по време на съвещанието на Съвета на външните министри на Европейски Съюз в Люксембург.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР