Министърът на външните работи Лиз Тръс е дала положителна проба

...
Министърът на външните работи Лиз Тръс е дала положителна проба
Коментари Харесай

Външният министър на Великобритания заразен с COVID-19

Министърът на външните работи Лиз Тръс е дала позитивна проба за ковид, часове откакто седеше на сантиметри от Борис Джонсън в Камарата на общините, написа „ Дейли мейл “.В навечерието на визитата си в Украйна английският външен министър Лиз Тръс разгласи на страницата си в Twitter, че се е заразила с ковид.

I tested positive for Covid this evening.

Thankfully I’ve had my three jabs and will be working from home while I isolate.
— Liz Truss (@trussliz) January 31, 2022

Политико: Защо британците толкоз се шокираха от празненствата на Борис Джонсън?
Как въобще да обясните проблемите на Борис Джонсън на задграничната аудитория? Противоречивият английски министър-председател е претърпя...
Прочети повече
„ Тази вечер дадох позитивна проба за COVID-19. За благополучие имам сложени три дози ваксина и ще работя от у дома, до момента в който съм в самоизолация “, написа Тръс.

Тя трябваше да пътува до Украйна с премиера Борис Джонсън във вторник, за де се срещне с президента Влодимир Зеленски на фона на възходящото напрежение в връзките с Русия.

По-рано през днешния ден Лиз Тръс седеше на предната пейка в Камарата на общините, на сантиметри от премиера Джонсън, до момента в който той поднасяше полуизвинение, откакто отчетът на Сю Грей осъди „ неуспехите на водачество и преценка “ на Даунинг стрийт. Лиз Тръс, която не носеше маска, бе седнала до вътрешния министър Прити Пател и министъра на опазването на здравето Саджид Джавид.

В понеделник Лиз Тръс, дружно с Джонсън и членове на кабинета, беше на чуване в Народното събрание. След това тя показа в Народното събрание законопроект за стягане на режима от наказания против Русия, написа БГНЕС.
Британските управляващи няма да изискват наложителна имунизация от медиците
Британското държавно управление няма да изисква от здравните служащи да бъдат имунизирани против ковид на фона на опасенията, че подобн...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР