Министърът на туризма Зарица Динкова ще открие най-голямото туристическо изложение

...
Министърът на туризма Зарица Динкова ще открие най-голямото туристическо изложение
Коментари Харесай

Министър Динкова открива туристическото изложение Ваканция и СПА Експо

Министърът на туризма Зарица Динкова ще открие най-голямото туристическо ревю у нас " Ваканция и СПА Експо ", което ще се организира в Интер Експо Център. Очаква се в него да се включи и министърът на туризма на Мадагаскар, Джоел Рандриамандранто.

Увеличение на ползата както от изложители, по този начин и от гости по отношение на предходната година отбелязва екипът на уредника от " Интер експо център ". Изложението се организира с поддръжката на Министерството на туризма.

" Тази година чакаме над 200 участници от 14 разнообразни страни от Европа, Азия и Африка ", разясни Ивайло Иванов - шеф на изложбения център.

Изложението се организира за 40-ти път. По традиция, туроператорите ще показват най-новите си оферти за феновете на пътешествията, както и са планувани специфични за ревюто цени.

" Имаме участници от Гърция, Сърбия, Индия, Монголия, от Малдивите и Мавриций, от Турция, въпреки и единични, Финландия, Арабските емирства, Китай, Англия ", сподели още той.

Една зала е отдадена напълно на пътуванията в България. Предлаганите артикули и услуги са от всички сегменти на туризма, уточни още Ивайло Иванов.

" Туризмът е обвързван с страсти, с храни, с музика, с просвета, по този начин, че ревюто ще бъде както и в предходните издания, шарено, цветно и забавно за посетителите ", заключи Иванов.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР