Министърът на туризма, Зарица Динкова, се появи на траурния ден

...
Министърът на туризма, Зарица Динкова, се появи на траурния ден
Коментари Харесай

ФОТОБОМБА: Министър Зарица спасява Царево с бели ботушки и секси клинче

Министърът на туризма, Зарица Динкова, се появи на траурния ден в община Царево, за среща с хотелиерите и разискване на следствията от трагичното злополучие. Вниманието на фоторепортерите обаче бе приковано от подбрания тоалет, който е напълно несъответстващ със обстановката.

Министърът се появи с чисто нови бели ботуши, на които беше изтипосано слънчево лого на България, служещо за реклама на туризма. Този неудобен аутфит бе допълнен от секси и впит чеп, тийн късо яке и повърхностно прибрани дълги руси коси. Не липсваше и съвършен грим на лицето на Зарица. Целият този тип несъмнено не съответстваше на тежката конюнктура и оповестения печал в памет на починалите хора.

Вместо да разисква обстановката с хотелиерите и засегнатите от бедствието, тя се занимаваше със спасяването на една дребна костенурка, изплувала след бедствието.

Зарица Динкова съобщи, че се е срещнала с хора от туристическия бранш, само че не влезе в детайлности тъкмо по какъв начин нейните подчинени в министерството могат да оказват помощ.

Брифингът й продължи единствено няколко минути, след което тя продължи да приказва на костенурката с обич. В непосредственост се оказа се, че и друга костенурка също е оживяла и последвана от камерите на малките екрани, министърката се втурна да ги избавя в морето.

Облеклото й и спасяването на костенурките провокираха бурни мнения в обществената мрежа.

Инфо: lupa.bg

Тагове: Министър Зарица Царево костенурки туризъм министър на туризма министърка наводнение бедствие плаж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР