Министърът на туризма и член на Изпълнителното бюро на БСП

...
Министърът на туризма и член на Изпълнителното бюро на БСП
Коментари Харесай

Христо Проданов и Ирена Анастасова продължиха обиколките на БСП в страната

Министърът на туризма и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Христо Проданов и зам.-председателят на Българска социалистическа партия и член на ИБ на левицата Ирена Анастасова се срещнаха с актива на Българска социалистическа партия от Областния съвет на Благоевград.

На срещата участваха регионалният водач на Благоевград Валери Сарандев, членът на ИБ и кмет на Гоце Делчев Владимир Москов, както и партийни водачи от региона.

Ирена Анастасова показа с присъстващите членове на Българска социалистическа партия, че партията съумя да осъществя максимума след резултатите, които получи на последните парламентарни избори.

“Участваме в управническата коалиция с четирима министри и шест парламентарни комисии, на които имаме ръководители. “Аз и Христо Проданов бяхме част от договарящите екипи. Отчитаме като триумф, че сме осъществили повече от 80 % от програмата на Българска социалистическа партия в съдружното съглашение. Дано имаме време да осъществяваме политиките си ”, уточни Анастасова. И добави, че има по какво още да се работи в бранш “Здравеопазване “ да вземем за пример.

Тя показа, че се приготвя разбор и оценка на 100-те дни в ръководство и Националният съвет ще излезе с решения, както и ще очертае кардиналните позиции, от които Българска социалистическа партия няма да отстъпи и ще отстоява. Даде образец с Украйна, където има твърда и ясна позиция – срещу изпращането на военно-техническа помощ в Украйна.

Членове на ИБ бяха безапелационни, че не престават срещите по страната, с цел да се чуят членовете, да се обърне внимание на проблемите по места. Никога, когато Българска социалистическа партия е била на власт, не са забравяни хората, постоянно са били приоритет техните проблеми и тяхното мнение. И показаха като съществена цел и задача промяната на локалната власт, преобладавана от ГЕРБ.

Христо Проданов обърна внимание на това, че се радва на възстановяващия се естествен партиен живот в Българска социалистическа партия. “Истинският смисъл на партията е да се срещаме, да си приказваме очи в очи и да работим. Именно това отличава Българска социалистическа партия от другите партии, които бързо се основават и бързо изчезват, доминирани от упражняването на власт. “

Той добави, че ръководството не върви леко, доста старания и договаряния коства. “Смятам, че ние сме гласът на разсъдъка в държавното управление. В обстановка като днешната с толкоз рецесии, какво ще се случва с България също е значим въпрос. И ние би трябвало да мислим “, съобщи той “ И добави, че би трябвало да продължим да отстояваме нашите визии и политики в ръководството.

Валери Сарандев обърна внимание на идните локални избори и прикани към работа. “Тази система, която ГЕРБ построи, в случай че я променим, ще се промени доста и политическата картина ”, разяснява той.

На срещата членове и симпатизанти споделиха злободневни проблеми, които имат за решение по обитаемоте места в благоевградска област и изрекоха подготвеност да работят интензивно за локалните избори.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР