Министърът на туризма д-р Илин Димитров се срещна със световноизвестните

...
Министърът на туризма д-р Илин Димитров се срещна със световноизвестните
Коментари Харесай

Джон Малкович и Сандро Милър в Квадрат 500

Министърът на туризма доктор Илин Димитров се срещна със световноизвестните създатели Джон Малкович и с фотографа Сандро Милър по време на откриването на взаимната им галерия в галерията „ Квадрат 500 “.

Той ги предложения още веднъж да се завърнат в България и направи жест – отпратка към античната история и богатата просвета по нашите земи, които притеглят толкоз доста туристи от целия свят.

Министър Димитров изненада Джон Малкович, като подари на световноизвестния холивудски артист имитация на част от най-старото в света обработено злато – Варненското богатство, което означи половинвековен празник от откриването му. Министър Димитров пожела на Джон Малкович третото му посещаване в България да е край морето. Актьорът към този момент е снимал филм в България преди години, а настоящето му присъединяване в представленията на постановката „ В самотата на памуковите полета “ в Народния спектакъл провокира същинско неспокойствие и голям публичен интерес.

„ Всяко посещаване на звезда от този диаметър оказва помощ за известността на България “, акцентира министърът на туризма.

Днес обаче Джон Малкович изигра основната роля в необикновената галерия на Сандро Милър, който през 2014 беше почетен за достиженията си с купата „ Международен фотограф на годината “.

Амeриканският фотограф Сандро Милър и холивудският артист Джон Малкович пресъздават в общия си план най-емблематичните облици във фотографията от 20-и и 21-и век в серията „ Малкович, Малкович, Малкович: Почит към майсторите на фотографията “. Изложбата включва 61 цветни и черно-бели фотографии, в които Джон Малкович се превъплъщава в облиците на известни персони.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР