Министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков, заедно със

...
Министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков, заедно със
Коментари Харесай

Ръководството на МТСП връчи награди „Посланик на доброто“ 2021 г.

Министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков, дружно със заместник-министрите Иван Кръстев, Лазар Лазаров и Жулиета Върлякова, връчиха награди „ Посланик на положителното “ 2021 година на публична гала.

Организатор за трета поредна година е Държавната организация за протекция на детето. Благородната самодейност отличи 17 персони и организации, съдействали за смяна в живота на фамилии в затруднено състояние.

Впечатлен съм от образците на осъществено положително, от това по какъв начин някой може да накара различен да повярва, че добротата съществува. Има всемирен полезности, които абсолютно сме приели за положително – да подадеш в точния момент ръка на тези, които имат потребност от поддръжка и не могат да се оправят сами, означи в приветствието си към участниците министър Гьоков. Той поздрави всички посланици като акцентира, че да си отличен за това, че си добър, е самопризнание.

На церемонията министър Гьоков връча премията „ Посланик на положителното “ на Фондация „ За положителното “, които обезпечават стипендии за децата на хората, изгубили живота си в борбата с Ковид-19. В края на 2021 година стипендиантите на фонда са 30 деца на възраст от 3 до 17 година Те ще получават средствата, до момента в който навършват пълноправие или до завършването на приблизително обучение.

Зам.-министър Иван Кръстев връчи премия на “Социалната чайна “ във Варна. Чайната е първото работно място за момчета и девойки, израснали без родители в обществените институции.

Ирина Илиева, която е здравен посредник, получи оценката си от заместник-министър Лазар Лазаров. Тя работи на терен измежду ромската общественост и маргинализирани фамилии на територията на Община Шумен. Приоритет за нея е майчиното здраве и децата в ранна детска възраст
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР