Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков инспектира ремонта

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков инспектира ремонта
Коментари Харесай

Нанков инспектира отсечките София-Петрохан-Лом и Казичене-АМ Тракия



Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков инспектира ремонта на сектор от източната дъга на дясното платно на Софийския околовръстен път от Казичене до Автомагистрала " Тракия ", който стартира през вчерашния ден. Очаква се за Гергьовден да бъде пуснато придвижването в платното, което беше напълно лимитирано поради осъществяваните действия. Трафикът се пренасочва в двете посоки в платното в посока Автомагистрала " Хемус ".

Ремонтните действия включват студено фрезоване на асфалтобенната настилка, полагане на геомрежа, на нова асфалтова настилка, пътната сигнализация и ограничаващите системи. Скоро ще стартира ремонтът на втория сектор от пътното оборудване над " Цариградско шосе " до разклона за село Лозен . До края на юни се чака дейностите да приключат.

 Започва ремонт на 2,9 км от Източната дъга на Софийския околовръстен път
Започва ремонт на 2,9 км от Източната дъга на Софийския околовръстен път

Ограничава се придвижването по платното за София на виадукт " Коренишки дол " при км 36 на Автомагистрала " Хемус " до 20-ти декември

Нанков инспектира и рехабилитацията на второкласния път София - Петрохан - Лом в региона на Петрохан. Пътят е построен през 1970 година и на сектора Бучин проход - Петрохан през годините е юридически единствено предпазен ремонт.

С над 22 млн. лева от Оперативна стратегия " Региони в напредък " ще бъдат рехабилитирани 43 км от второкласния път Костинброд - Бучин проход - София - Берковица. Те са включени в лот 2 Костинброд - Бучин проход с дължина малко над 22 км и лот 3 Бучин проход - Берковица с дължина близо 20,8 км. Със завършването на двата лота и с изпълнената рехабилитация на сектор с дължина 33 км от прохода " Петрохан " до Боровци в област Монтана по стратегия " Транзитни пътища V " целият проход ще бъде главно ремонтиран.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР