Министърът на публичните разходи Паскал Донохоу каза, че никоя кауза

...
Министърът на публичните разходи Паскал Донохоу каза, че никоя кауза
Коментари Харесай

„Никоя кауза не оправдава“ атаки срещу сгради, планирани за бежанци, предупреждава Донохоу

Министърът на обществените разноски Паскал Донохоу сподели, че „ никоя идея не оправдава “ палежите на здания, предопределени за потребление от бежанци или търсещи леговище – и предизвести, че „ хора могат да бъдат засегнати “.

През последните месеци имаше поредност от хипотетични опити за палеж на парцели, предопределени за настаняване на търсещи леговище или бежанци, или парцели, за които се носеше слух за такова потребление.

При последния случай полицията проверява опит за незаконно увреждане посредством пожар в парцел в Лейнсбъроу, в Ко Лонгфорд, във вторник вечерта.

Попитан по какъв начин държавното управление може да е несъмнено, че ще има арести във всеки по отношение на следствията на хипотетичните палежи, господин Донохоу сподели „ поради доверието, което имам в An Garda Síochána “.

Той добави: „ Отнема време на защитата да си свърши работата, лишава време за тях да показват случаи, които могат да устоят, а пазачите имат опит да могат да го създадат и аз съм убеден, че ще го създадат. “

Той сподели, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР