Министърът на правосъдието в служебния кабинет Донев Крум Зарков е

...
Министърът на правосъдието в служебния кабинет Донев Крум Зарков е
Коментари Харесай

Крум Зарков: Служебният кабинет успял да проведе честни избори въпреки хартията

Министърът на правораздаването в служебния кабинет " Донев " Крум Зарков е безапелационен, че изборите, пети парламентарни такива за 2 години, са били почтени .

" Резултатите бяха приети на от участниците в тях, това е най-важното. Бяха доста сложни поради последните промени в Изборния кодекс - връщането на хартията в процеса върна надрасканите протоколи.

Върна, значително, и невалидните бюлетини . А тези, които обясняваха, че това ще върне гласоподавателите, се оказаха неправи ", направи индиректна, само че ясна отпратка към причините на Корнелия Нинова за връщането на хартията той в изявление за bTV.

Припомняме, че точно поради гласа на Зарков срещу връщането на хартиената бюлетина самодейността на Нинова за промени в Изборния кодекс не съумя да бъде. 

" Категорично служебното държавно управление се оправи с изборите и по-конкретно Министерството на вътрешните работи, които носеха най-голяма отговорност.

А и Министерството на електронното ръководство, които бяха сложени на практика пред една невъзможна задача - за 40 дни да обезпечат голям брой устройства и да обезпечат цялата технология ", похвали сътрудниците си Зарков.

Аргументира се още - фактът, че никоя от партиите не е оспорила изборните резултати, бил индикативен за това, че изборният развой в последна сметка бил извършен по разпоредбите.
 Крум Зарков: Хартиената бюлетина не взема решение проблемите в Българска социалистическа партия
Крум Зарков: Хартиената бюлетина не взема решение проблемите в Българска социалистическа партия

Министър Зарков разяснява резултатите на Българска социалистическа партия от изборите

Смесеното гласоподаване, счита министърът - и с машина, и с хартия, било " допустимо най-лошият вид " .

" Това са обезпечено сбъркани, надраскани протоколи, 45 000 са невалидните бюлетини . И това дали има видеонаблюдение или няма видеонаблюдение - казусът е на друго място. "

А що се касае до рецензиите по адрес на служебния кабинет от страна на партиите: " Щом една политическа мощ се оплаква от няколко министри, които съм им неуместни, а друга се оплаква от други министри, е относително показателно, че служебното държавно управление не е имало за цел да навреди на никого, нито да помогне на който и да било ".

Очаквано, Зарков не спести коментар и по вътрешнопартийните тематики, касаещи партията столетница Българска социалистическа партия. " Питайте я нея (Корнелия Нинова). Аз не съм осведомен с проекта за ликвидиране на Българска социалистическа партия, само че виждам резултатите на Българска социалистическа партия. И в случай че Нинова ги интерпретира като нещо положително, това си е неин въпрос... За мен резултатите са много слаби. "
 Крум Зарков: Търси се парламент, който да реши отчетите на Съединени американски щати
Крум Зарков: Търси се парламент, който да реши отчетите на Съединени американски щати

Правосъдният министър с рецензии към Иван Гешев

Правосъдният министър е черноглед и във връзка с желанието на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да организира вътрешнопартийно допитване, което да каже " да " или " не " за възможна колаборация с първата партия - ГЕРБ.

" С какви условия, с каква цел? Непрекъснато приказват - кой с кого... Защо? Това е огромният въпрос - за какво някой би подкрепил някого другиго ? Като към момента няма никаква изясненост, има ли някакъв явен зов към Българска социалистическа партия или някоя друга партия, има ли ясна идея? Между друго, постоянно съм бил труженик да се питат хората, само че все още, по този начин подложен въпросът, зад него няма никаква конкретика, с цел да може човек да се произнесе. "
 Крум Зарков: Румен Радев не може да бъде разследван, до момента в който е на поста президент
Крум Зарков: Румен Радев не може да бъде разследван, до момента в който е на поста президент

Българска социалистическа партия се е затворила, само че пред нея към момента има хоризонти, предвижда служебният правосъден министър

Зарков избягна от пряк коментар на ръководителя на " столетницата " Корнелия Нинова, само че уточни - Българска социалистическа партия към този момент е пета по електорална тежест партия с 9%. " Аспирациите за ръководство не кореспондират доста с този резултат, нали? "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР