Министърът на правосъдието Цецка Цачева е свикала за утре, 19

...
Министърът на правосъдието Цецка Цачева е свикала за утре, 19
Коментари Харесай

Цачева свика заседание на Съвета по прилагане на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система

Министърът на правораздаването Цецка Цачева е свикала за на следващия ден, 19 декември 2017 година, постоянно съвещание на Съвета по използване на Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система, оповестяват от ведомството. По време на съвещанието ще бъде показан и разискван плана на Закона за изменение и допълнение на Закона за правосъдната власт.

Също по този начин членовете на съвета ще дискутират по плана на Закона за отклонение от наказателно произвеждане и налагане на възпитателни ограничения на малолетни лица, известен като Закона за детското правораздаване. Ще бъде показан доклада за осъществяването на Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система и Пътната карта към нея към 30 ноември 2017 година, както и плана на доклад за осъществяването на Плана за деяние за 2017 година за осъществяването на рекомендациите от отчета на Европейска комисия по МСО от 25 януари 2017 година (към 30 ноември 2017 г.).

След края на съвещанието резултатите и протоколите от него ще бъдат оповестени на уеб страницата на Министерство на правораздаването.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР