Министърът на правосъдието проф. Янаки Стоилов се срещна с гръцкия

...
Министърът на правосъдието проф. Янаки Стоилов се срещна с гръцкия
Коментари Харесай

Министърът на правосъдието проф. Янаки Стоилов е на работно посещение в Гърция

Министърът на правораздаването проф. Янаки Стоилов се срещна с гръцкия си сътрудник Костас Циарас в Атина. Проф. Стоилов е на работно посещаване в Гърция.
Двамата разискаха опциите за насърчаване и задълбочаване на съдействието сред двете ведомства, както и тематики от общия дневен ред на двете страни
Проф. Стоилов и Циарас разговаряха и за взаимоотношението на изпълнителната власт с висшите правосъдни препоръки в двете страни.
След срещата с гръцкия си сътрудник, министър Стоилов организира работен обяд с проф. Спиридон Флогаитис, шеф на Европейската организация по обществено право и проф. Георгиос Кремлис, консултант на министър-председателя на Република Гърция.
Бяха разисквани опциите България и български специалисти да вземат участие по-пълноценно в работата на Европейската организация по обществено право, като това може да се случи и посредством основаване на посланичество на организацията у нас.
Програмата на министър Стоилов продължава с присъединяване в съвещание на Общото заседание и Борда на шефовете на Европейската организация по обществено право.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР