Министърът на правосъдието Надежда Йорданова ще се срещне с представители

...
Министърът на правосъдието Надежда Йорданова ще се срещне с представители
Коментари Харесай

Министърът на правосъдието се среща с надзиратели в затворите

Министърът на правораздаването Надежда Йорданова ще се срещне с представители на Синдиката на работещите в пандизите, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В петък надзиратели от единствения женски затвор в страната, който се намира в Сливен, настояха за диалог с министър Надежда Йорданова. Исканията им остават непроменени за последните 13 години - нарастване с най-малко 25% на възнагражденията, в допълнение назначение на чиновници и промени в бранш " Сигурност ".

От ССЗБ чакат на срещата Йорданова да участва персонално и да бъде разисквано препоръчаното от Министерството на правораздаването нарастване на главните месечни хонорари на чиновниците в пандизите в сходство с настояванията на организацията и в условия на митинги, поради персонално поетите задължения и подадените мнения по проблема, обвързани със периоди, които напълно са изпълнени от страна на синдиката.

Синдикалната организация изрично упорства, по отношение на обещанието правосъдния министър за бистрота в ръководството, политическото управление на системата и персонално Йорданова да показват обществено гаранции за осъществяване на декларираните социално-икономически претенции и да изрази мнение по целесъобразността на препоръчаните от ССЗБ промени в Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " (ГДИН " и Главна дирекция " Охрана " (ГДО), както и доклад за свършеното по поставените от организацията разнородни проблеми на чиновниците в двете профилирани дирекции./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР