Министърът на правосъдието Крум Зарков насрочи изслушване на Иван Гешев

...
Министърът на правосъдието Крум Зарков насрочи изслушване на Иван Гешев
Коментари Харесай

Крум Зарков насрочи изслушване на Гешев и Сарафов във ВСС

Министърът на правораздаването Крум Зарков насрочи чуване на Иван Гешев и Борислав Сарафов на съвещание на Пленума на Висш съдебен съвет в четвъртък – 25 май, оповестиха от Министерството на правораздаването.
 
Миналата седмица министър Зарков пое ангажимент в границите на пълномощията му да направи вероятното, с цел да се открият всички обстоятелства по отношение на подадения сигнал в прокуратурата против основния прокурор от страна на шефа на Национална следствена служба, прецизираха от ведомството.
 
В рамките на същото съвещание Висш съдебен съвет би трябвало да се произнесе и по допустимостта на настояването за предварително освобождение на основния прокурор, импортирано от членове на прокурорската гилдия.
 
Поканени са всички упоменати в сигнала лица – Даниела Машева, Десислава Пиронева, Красимира Филипова, Пламена Цветанова, прокурорите от ВКП Ваня Стефанова, Сийка Милева, административния началник на Софийска градска прокуратура Илиана Кирилова и Габриела Ненкова, оповестиха още от Министерството на правораздаването.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР