Министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25

...
Министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25
Коментари Харесай

Министър Кирилов щастлив от обединението на депутатите

Министърът на правораздаването Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. разяснява в Пленарна зала частта от Закона за придвижването в страната и отвън нея, съобщи кореспондент на NOVINI.BG.

Той подсети, че има доста хора, които се движат в режим на командироване и няма по какъв начин те да не правят работата си.

Припомняме ви, че през днешния ден Народното събрание гледа на първо четене Закона за ограниченията по време на изключително състояние.

Кирилов пожела на всички в действителност депутатите да са прави и този закон ще бъде годен до 13 април. "Дано да стане по този начин в действителност ", сподели той в пленарна зала.

Министърът на правораздаването подсети думи на Уинстън Чърчил и изрече насладата си, че е станало ясно, че в тази зала при проблеми има единодушие и моли по този начин да бъде и отсега нататък.



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР