Министърът на отбраната възложи незабавна проверка, която показа, че процедурата

...
Министърът на отбраната възложи незабавна проверка, която показа, че процедурата
Коментари Харесай

Скандалът с водосвета и Министерството на отбраната: Има подадена оставка

Министърът на защитата разпореди незабавна инспекция, която сподели, че процедурата е спазена и са били поканени ръководителят и заместник-председателите на Народното събрание, както и целият състав на Комисията по защита. Установен е пропуск във връзка с ръководителите на парламентарни групи.

Експертът, на който е предоставена тази задача, простъпка е употребил неактуализиран лист, за което алармира самичък на управлението и пожела да подаде оставка от заеманата позиция.

Във връзка с изявлението на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков по отношение на поканените публични лица на Водосвета на бойните флагове, флаговете и знамената-светини на Българската войска на 6-и януари 2024 година, Министерството на защитата осведоми, че организацията на Водосвета, който се организира обичайно на Богоявление, е според държавния протокол и не е променяна от над 20 години.

Поканите се изпращат въз основата на общоприет лист, съгласно протоколните условия, който се актуализира от време на време, оповестяват от пресцентъра на Министерство на защитата.

" Подчертаваме, че вратите на Министерството на защитата са постоянно отворени за градивен разговор с народните представители в полза на сигурността и защитата на страната. ", споделиха още от министерството.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР