Министърът на отбраната Тодор Тагарев трябва да си ходи по

...
Министърът на отбраната Тодор Тагарев трябва да си ходи по
Коментари Харесай

Депутат: Този човек е опасен за България, да си ходи по най-бързия начин!

" Министърът на защитата Тодор Тагарев би трябвало да си върви по най-бързия метод от българската политика ", съгласно Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия. Темата той разяснява пред публицисти в Народното събрание, оповестява Българска телеграфна агенция.

По думите му още при първото предложение той да бъде министър в ръководството на Кирил Петков Българска социалистическа партия споделили, че напущат държавното управление, в случай че този човек е министър на защитата.

" Сега, когато беше назначен при тази срамна коалиция, първото нещо, което поискахме от Българска социалистическа партия, е оставката на министър Тагарев. Този човек е рисков за България и аз не знам какъв брой решения би трябвало той да вкара в зала, с цел да разбере и парламентарната зала, и хората отвън Народното събрание, че този човек в действителност е рисков, би трябвало да си върви ", добави Гуцанов.

По-рано през днешния ден Народното събрание включи в седмичната си стратегия за работа чуване на министър-председателя Николай Денков по отношение на визитата му в Украйна и на министъра на защитата Тодор Тагарев. На въпрос какво ще го питат, Гуцанов отговори: " дано на следващия ден да зададем въпросите към господин Тагарев, само че този човек би трябвало да си върви по най-бързия метод от българската политика ". Той е рисков и неслучайно от Българска социалистическа партия поискахме неговата оставка още в първия ден, когато той беше препоръчан за министър на защитата, разяснява депутатът.

Относно това, че министър председателят Николай Денков отхвърли да бъдат изпращани български войски на фронта, и в отговор на въпрос дали " имат опасения по отношение на двойното съглашение сред България и Украйна ", Гуцанов уточни: Разбира се, че имаме опасения и на следващия ден сутринта ще ги чуете всичките въпроси, които ще зададем към министър-председателя и към министъра на защитата.

Това са безумни оферти и какви са тези секрети визити през една седмица на ръководител на Народното събрание, по-късно на министър-председател в Украйна, разяснява депутатът от " Българска социалистическа партия за България “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР